Elektriker Gävleborg

För privatpersoner och företag

Om oss

Vi är en heltäckande firma

Vårt mål är att vara en mer heltäckande firma som kan erbjuda våra kunder lösningar som täcker fler än ett enda område. Genom att vi har snickare, elektriker, målare, markarbetare och vvs-tekniker anställda så kan vi också åta oss uppdrag inom fler områden än vad andra företag klarar av. Det ger dig som kund en fördel där du kan anlita oss för större projekt och där inga mellanhänder behöver engageras - något som skapar trygghet, säkerhet och som sparar dig både tid och pengar.

Vi är först och främst specialiserad som elektriker och då främst i Gävleborg, men vi vet samtidigt att man ofta behöver hjälp med mer än bara dragning av el i samband med en renovering och där vill vi fylla igen luckorna. Vi är en flexibel firma som även kan verka som elektriker i Sundsvall. Även om vi har vår hemvist i Söderhamn så är vi beredd att bistå med vår expertis även i närliggande städer och områden.

Kunden i centrum oavsett uppdrag

Anlitar du oss så kommer du att stå i centrum. Vi arbetar alltid med samma fokus och samma noggrannhet oavsett om det handlar om mindre installationer eller om större projekt där vi drar ny el till exempelvis en fastighet. Det är något som vi inte tummar på: du som kund ska känna dig trygg med oss och detta oavsett om du vill anlita oss för fastighetsskötsel eller för att ordna en smidig lösning till din sommarstuga.

Vi har genom åren skaffat oss massvis av referenser och vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa så att du får en bättre bild av hur vi arbetar och vilka vi är. 

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret du ser här på sidan eller ring oss på det nummer som står skrivet. Du kan även maila oss. Vi lovar att återkoppla så snabbt vi bara kan och se över vilka lösningar som är möjliga för just dig.

sladdhärva

 

Certifierade elektriker i Gävleborg