Elektriker Gävleborg

För privatpersoner och företag

Tjänster

Mer än bara en elektriker

Vi är ett företag med många strängar på vår lyra. Ambitionen är att erbjuda våra kunder en mer heltäckande lösning än att enbart vara en elektriker i Gävleborg. Vi är ett företag som har möjlighet att hjälpa dig från start till mål.

Ska du exempelvis renovera i ditt kök så kan vi dels sköta all dragning av el, dels ta hand om alla installationer och dels också hjälpa till med rena snickerier, montage och vid hantering av dina ytskikt. Detta ger dig dels ett säkrare slutresultat och dels också en effektivare arbetsgång som i slutändan leder till ett bättre pris.

Vårt team har lång vana av att arbeta tillsammans och detta skapar sunda rutiner där alla vet vad som ska göras och när respektive arbetsinsats ska sättas in. Det skapar bättre priser och bättre resultat. Vi är med dig längs hela vägen!

Vi har även kunskap och utbildning för att bistå med vår hjälp inom följande områden:

  • Fastighetsskötsel: Rätt fastighetsservice sparar pengar. Vi erbjuder fastighetsservice till både privata och kommersiella fastigheter och anlitar du oss så får du också en garant för ett perfekt underhåll. Vi har lång vana av fastighetsskötsel och vi kan genom vår breda kunskap också erbjuda ett säkrare, billigare partnerskap där vi hela tiden underhåller, förvaltar och sköter om din fastighet samt planerar för framtida projekt. Genom att anlita oss så slipper du de oförutsedda utgifterna som kostar pengar - vi har koll på läget i alla lägen.
  • Målare: Vi hjälper dig att måla både in- och utvändigt. Vi har god erfarenhet av målning och vet vilken skillnad rätt hantverk kan göra. Oavsett om du behöver hjälp med en mer omfattande fasadmålning eller en finare sortens målning interiört så är du välkommen att kontakta oss. Inom detta kan vi även sköta om plattsättning samt ordna med tapetsering. Alltid med samma höga fokus och känsla in i minsta detalj.
  • Strong> Markarbeten. Vi kan erbjuda fullständig entreprenad i samband med markarbeten där vi kan sköta allt från dräneringar till arbete med husgrunder.
  • VVS Behöver du hjälp med enklare sortens vvs-installationer så erbjuder vi dig en snabb, säker och kostnadseffektiv lösning. Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Byggnationer. Våra skickliga snickare kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och detta oavsett om det handlar om att bygga en altan, ett attefallshus eller om att renovera invändigt. Vi har kunskapen och manskapet som tar dig hela vägen från start till mål. Givetvis kan du som privatperson använda dig av rot-avdraget i samband med att du anlitar oss för en om- till- eller nybyggnation.

sladdar

 

Certifierade elektriker i Gävleborg